Een aantal redenen waarom je moet kiezen voor Luxury For Princess

HOGE KWALITEIT

Luxury For Princess Hair Extensions zijn gemaakt van 100% Remy Human Hair. Ons haar is zijdezacht, glanzend, dik van de aanzet tot aan de punten en klit-vrij.

SUPER GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN

Luxury For Princess Hair Extensions zijn super makkelijk te gebruiken, iedereen kan het doen! Bekijk de video hieronder om te zien hoe het werkt.

GEEN BESCHADIGING

Luxury For Princess Hair Extensions zijn veilig om te gebruiken en te dragen en veroorzaken geen beschadiging aan jouw eigen haar.

PRODUCT GARANTIE

Wij garanderen dat wanneer men Luxury For Princess clip-in hair extensions besteld met een lengte van 22”, je ook 22” lengte ntvangt. Onze clip-in hair extensions zijn gemaakt van 100% Remy Human Hair en zijn lang, gezond, glanzend, dik van de aanzet tot aan de punten en mooi. De clips bevatten een siliconenstrip zodat jouw eigen haar beschermd is.

SNELLE LEVERING GARANTIE

Natuurlijk begrijpen we dat je jouw Luxury For Princess Hair Extensions zo snel mogelijk wilt ontvangen. Onze verzending is erg snel! Wanneer jouw bestelling op voorraad is, verzenden wij dezelfde dag, besteld voor 15:00 CEST. Je ontvangt altijd een track & trace nummer zodat je de reis van jouw pakket kunt volgen.

VEILIG EN TEVREDEN GARANTIE

Wij hebben alleen veilige betaalmethoden. Wij garanderen jou dat als je voor jouw product betaalt, je een veilige betaling hebt.

WERELDWIJDE VERZENDING

Wij verzenden Luxury For Princess Hair Extensions over de hele wereld!

GEWELDIGE KLANTENSERVICE

Wij zijn altijd hier om te helpen en beantwoorden al jouw vragen binnen 24 uur, 7 dagen per week!