Flowers

ALL-IN-ONE HAIR EXTENSIONS SALON

Make all your hair dreams come true! Met onze all-in-one service en hoge kwaliteit hair extensions, bieden wij jou een luxe service die ervoor zorgt dat je het gewenste resultaat krijgt. Onze hair stylisten zijn experts op het gebied van hair extensions en zijn zeer ervaren, goed opgeleide professionals die ervoor zorgen dat jouw resultaten er natuurlijk uitzien en jouw haar gezond blijft. We zijn op de hoogte van de nieuwste trends en gebruiken alleen professionele producten zodat jij altijd stralend de salon kunt verlaten.

Bij Luxury For Princess zijn we gespecialiseerd in het zetten van clip-ins, tape-ins, ponytails en (invisible) weaves. Met ruim 10 jaar ervaring in de hair extensions branche voorzien wij jou van de mooiste hair extensions. Naast hairextensions doen we ook haarkleuring en hairstyling.

HAIR IS ALL WE DO

Hair is het enige wat we doen en daarom zijn we experts op dit gebied! We geven jouw zelfvertrouwen een boost door jou luxueus, natuurlijk ogend haar te geven.

UNIEKE HAIR EXTENSIONS METHODES

In onze salon bieden we verschillende hair extensions methodes aan zodat er altijd een methode is die bij je levensstijl en haar past.

ALL-IN-ONE SALON

The Luxury Hair Salon is een all-in-one salon. Behalve dat we experts zijn op het gebied van hairextensions, zijn we ook gespecialiseerd in haarkleuring en balayage, hierdoor ben je verzekerd bent van de best mogelijke service volledig op maat.

GARANTIE

Al onze hair extensions zijn gemaakt van de beste human hair kwaliteit. Hierdoor geven wij 100% garantie* op onze Professional Hair Extensions.

STRALEND DE SALON VERLATEN?

Benieuwd geworden hoe wij samen met jou tot het mooiste hair extensions-resultaat komen? Bekijk hier onder ons stappenplan.

MAAK EEN AFSPRAAK

Plan jouw afspraak via ons online systeem. Hier is het mogelijk om zelf een behandeling te kiezen. Ook kun je eerst een adviesgesprek in plannen zodat we samen kunnen kijken wat jouw wensen zijn.

EXTENSIONS PLAATSEN

Je hebt de afspraak ingepland en komt naar onze salon toe. Hier bespreken wij wat jouw wensen zijn, doen we een kleurbepaling en daarna gaan wij de hair extensions bij jou plaatsen.

KNIPPEN EN STYLEN

Na het plaatsen van de hair extensions brengen wij jouw haar in een gewenst model door deze te knippen en te stylen.

PLAN JE AFSPRAAK

Wil jij altijd al een mooie lange bos haar met veel volume? Bij Luxury For Princess verzorgen we je hele look van hair extensions, tot kleuren, knippen en stylen. Plan een afspraak in en kom langs in onze Luxury Hair Salon te Heerlen, Limburg.
AFSPRAAK PLANNEN

SOORTEN EXTENSIONS

In onze salon bieden wij verschillende soorten extensions aan. Lees hieronder wat de verschillen zijn en welke methode het beste bij jou past.

WEFT EXTENSIONS

TAPE-IN EXTENSIONS

CLIP-IN EXTENSIONS

SEE THE TRANSFORMATIONS

Before
Before
After

PRIJSLIJST

Benieuwd naar de prijzen voor het zetten van hair extensions en onze andere behandelingen? Bekijk hier onze prijslijst.
BEKIJK PRIJSLIJST

PLAN JE AFSPRAAK

Wil jij altijd al een mooie lange bos haar met veel volume? Bij Luxury For Princess verzorgen we je hele look van hair extensions, tot kleuren, knippen en stylen. Plan een afspraak in en kom langs in onze Luxury Hair Salon te Heerlen, Limburg.
AFSPRAAK PLANNEN

VEEL GESTELDE VRAGEN

WAAR ZIJN JULLIE GEVESTIGD?

WAT ZIJN DE OPENINGSTIJDEN VAN DE SALON?

WAT ZIJN DE OPENINGSTIJDEN VAN DE WINKEL?

HOE KAN IK EEN AFSPRAAK INPLANNEN?