Betaling & Prijzen

Alle prijzen vermeld op de website zijn in euro's, hoewel we de geconverteerde prijs tonen in Britse ponden en Amerikaanse dollars. Naarmate de wisselkoers verandert per dag, zijn deze omgerekende prijzen mogelijk niet exact en we raden jou aan om online te controleren op de exacte tarieven voor je jouw bestelling plaatst. We kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor discrepanties met de huidige wisselkoers aangezien deze vaak verandert.

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

Men kan via verschillende manieren op Luxury For Princess betalen. Je kunt kiezen uit iDeal, bankoverschrijving (bestelling wordt verstuurd na ontvangst van betaling), PayPal (inclusief creditcard), Bancontact / Mister Cash (Belgische klanten) en Creditcard (VISA, MasterCard en American Express).

BETALINGSVEILIGHEID

Er wordt geen kaart informatie op Luxury For Princess opgeslagen en blijft ten alle tijden voor, tijdens en na de aankoop van het product, prive-eigendom van de kaarthouder. Men heeft geen PayPal of Multisafepay account nodig om gebruik te maken van deze betalingsmethode. Gebruikt door miljoenen gebruikers per dag, PayPal is een zwaar beveiligde derden betalingsprocessor. Het is mogelijk om met de hulp van PayPal te betalen met jouw creditcard (Visa, Mastercard). Mocht je niet beschikken over een PayPal account, dan kun je toch een eenmalige betaling met jouw credit card doen, zonder te registreren bij PayPal.

VERZENDING & VERIFICATIE

Zorg ervoor dat je het juiste factuuradres en contactgegevens invoert zoals deze op jouw bank- of creditcardverklaring verschijnt. Transacties kunnen niet doorgaan als de ingevoerde informatie niet precies overeenkomen met wat jouw bank of kredietkaartprovider in bestand heeft. Zorg ervoor dat je ook het juiste verzendadres (straatnummer en naam, stad, staat en postcode) invoert omdat wij niet aansprakelijk zijn voor pakketten die naar het verkeerde adres zijn verzonden als de adresgegevens niet correct zijn ingevoerd.