Betaling & Prijzen

Alle prijzen vermeld op de website zijn in euro's, hoewel we de geconverteerde prijs tonen in Britse ponden en Amerikaanse dollars. Naarmate de wisselkoers verandert per dag, zijn deze omgerekende prijzen mogelijk niet exact en we raden jou aan om online te controleren op de exacte tarieven voor je jouw bestelling plaatst. We kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor discrepanties met de huidige wisselkoers aangezien deze vaak verandert.

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

Men kan via verschillende manieren op Luxury For Princess betalen. Je kunt kiezen uit iDeal, bankoverschrijving (bestelling wordt verstuurd na ontvangst van betaling), PayPal (inclusief creditcard), Bancontact/Mister Cash, Klarna (in geselecteerde landen), Apple Pay en Creditcard (VISA, MasterCard en American Express).

KLARNA: BETAAL NA ONTVANGST

Met de digitale acceptgiro kan je jouw online bestelling betalen via Klarna. Klarna voert voor Luxury For Princess het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaalverzoek van Klarna via e-mail ontvangt om de gekochte producten te betalen. Ter goedkeuring van jouw verzoek achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot achteraf betalen niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Jouw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet Bescherming Persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s Privacy Statement verwerkt.

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode(s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan. 

BETALINGSVEILIGHEID

Er wordt geen kaart informatie op Luxury For Princess opgeslagen en blijft ten alle tijden voor, tijdens en na de aankoop van het product, prive-eigendom van de kaarthouder. Men heeft geen PayPal of Multisafepay account nodig om gebruik te maken van deze betalingsmethode. Gebruikt door miljoenen gebruikers per dag, PayPal is een zwaar beveiligde derden betalingsprocessor. Het is mogelijk om met de hulp van PayPal te betalen met jouw creditcard (Visa, Mastercard). Mocht je niet beschikken over een PayPal account, dan kun je toch een eenmalige betaling met jouw credit card doen, zonder te registreren bij PayPal.

VERZENDING & VERIFICATIE

Zorg ervoor dat je het juiste factuuradres en contactgegevens invoert zoals deze op jouw bank- of creditcardverklaring verschijnt. Transacties kunnen niet doorgaan als de ingevoerde informatie niet precies overeenkomen met wat jouw bank of kredietkaartprovider in bestand heeft. Zorg ervoor dat je ook het juiste verzendadres (straatnummer en naam, stad, staat en postcode) invoert omdat wij niet aansprakelijk zijn voor pakketten die naar het verkeerde adres zijn verzonden als de adresgegevens niet correct zijn ingevoerd.