<div class="container flex flex-col md:flex-row flex-wrap my-6 font-bold lg:mt-8 px-0 justify-center text-center mb-8 md:my-12 lg:mt-12"> <h1 class="page-title title-font" > <span class="base" data-ui-id="page-title-wrapper" >Moet ik belastingen, douanekosten over mijn bestelling betalen?</span> </h1> </div>

Internationale klanten (buiten de Verenigde Staten en Europese Unie) zijn verantwoordelijk voor het betalen van alle toepasselijke inkomende rechten, belastingen en eventuele andere kosten die jouw lokale douaneautoriteit passend acht. Deze kosten worden betaald aan jouw lokale vervoerder of overheid en worden niet geïnd door Luxury For Princess.

Wij verzenden internationale pakketten DDU (rechten en heffingen niet betaald), wat betekent dat deze kosten niet zijn inbegrepen in de prijs van de goederen die je koopt op onze website. Alle toepasselijke vergoedingen moeten door de ontvanger worden betaald om het pakket te ontvangen. Aangezien wij niet kunnen adviseren over de hoogte van deze kosten, raden we jou aan contact op te nemen met het douanekantoor of de belastingadviseur van jouw land voor de respectievelijke kosten en tarieven.

Categories: