<div class="container flex flex-col md:flex-row flex-wrap my-6 font-bold lg:mt-8 px-0 justify-center text-center mb-8 md:my-12 lg:mt-12"> <h1 class="page-title title-font" > <span class="base" data-ui-id="page-title-wrapper" >Hoe kies ik tussen de 120g, 160g, 220g, 260g, 280g, 300g en 320g set?</span> </h1> </div>

Het enige verschil tussen elke set is het gewicht. Alle Luxury For Princess Hair Extensions worden verkocht in een volledige hoofdset en zijn gemaakt van dezelfde hoge kwaliteit 100% Remy Human Hair. De meeste sets hebben een lengte van 22"/57 cm. Hoe zwaarder de set, hoe meer haar er aan de stroken bevestigd is.

Onze 120 gram set is ontworpen voor dames met een fijn haartype en is ideaal voor het toevoegen van lengte en een beetje volume aan jouw haar.

Onze 160 gram set is een van onze meest populaire sets, ideaal voor degenen die een medium haartype hebben. Onze 160 gram set kan ook gedragen worden als je fijner haar hebt en op zoek bent naar meer volume.

Onze 220 gram set is een van onze meest populaire sets en is geschikt voor alle haartypes en is ontworpen voor extra volume en dikte. Als je niet weet welke set het beste voor jou is, raden wij aan deze set te kiezen aangezien deze set altijd genoeg haar bevat.

Onze 260 gram set is speciaal ontworpen voor dames met een middelmatig haartype en zij meer volume en dikte willen toevoegen.

Onze 280 gram set is de enige set die 24"/60 cm lengte bevat. Als je op zoek bent naar veel lengte en volume, dan is deze set perfect voor jou.

Onze 300 gram set is momenteel de enige set die 20"/50 cm lengte bevat. Deze set is speciaal ontworpen voor degenen die op zoek zijn naar mega volume met een kortere lengte.

Onze 320 gram set is onze zwaarste set en is speciaal ontworpen voor dames die al dik haar hebben en op zoek zijn naar een extra volumineuze look.

Categories: