<div class="container flex flex-col md:flex-row flex-wrap my-6 font-bold lg:mt-8 px-0 justify-center text-center mb-8 md:my-12 lg:mt-12"> <h1 class="page-title title-font" > <span class="base" data-ui-id="page-title-wrapper" >Kan ik mijn hair extensions donkerder verven, tonen of bleken?</span> </h1> </div>

Luxury For Princess Hair Extensions zijn gemaakt van 100% Human Remy Hair, waardoor je ze donkerder kunt verven. Doordat de haren van de extensions van oorsprong donker zijn en al een keer ontkleurd zijn geweest raden wij het af om de extensions nogmaals te ontkleuren. Het is dus niet mogelijk om de extensions te blonderen. Bleken is een schadelijk chemisch proces dat de kwaliteit van de hair extensions kan veranderen en zelfs kan beschadigen. Extensions krijgen geen natuurlijke voeding meer uit de hoofdhuid, dus 2 keer ontkleuren zal voor extensions een nóg heftiger effect hebben.


Human hair kan gekleurd worden, maar we raden het af, het haar verven is op eigen risico. We raden jou aan om één clip-in weft te testen voordat je de volledige set verft om ervan zeker te zijn dat je tevreden bent met het resultaat. We raden aan om een semi-permanente haarverf te gebruiken aangezien deze minder schadelijk is voor de hair extensions. 


Luxury For Princess aanvaardt geen aansprakelijkheid voor hairextensions die gekleurd of getoned zijn.

Categories: