<div class="container flex flex-col md:flex-row flex-wrap my-6 font-bold lg:mt-8 px-0 justify-center text-center mb-8 md:my-12 lg:mt-12"> <h1 class="page-title title-font" > <span class="base" data-ui-id="page-title-wrapper" >Kan ik met weft extensions zwemmen?</span> </h1> </div>

Als je op het strand, bij het zwembad of in de spa bent, bind je haar dan altijd in een lage paardenstaart of vlecht het. Gebruik bij langdurige blootstelling aan de zon altijd een UV-beschermend product. Voor chloorbaden of spa's raden wij aan een badmuts te dragen. Pas ook op voor zonnebrand. Zonnebrand kan verkleuring veroorzaken. Geen paniek! Citroensap is je redding. Aanbrengen op droog haar, in folie wikkelen, een uur laten intrekken, daarna grondig wassen en verzorgen zoals gewoonlijk.

Geef je nieuwe haar in het algemeen het respect en de aandacht die het verdient en je zult er de vruchten van plukken. Maar bovenal, heb er plezier mee - mooie haarstyling kan jouw gevoel van eigenwaarde en jouw dagelijkse ervaring verrijken!

Categories: