Ruilen & Retourneren

Wanneer je jouw product wilt ruilen, zijn wij altijd hier om te helpen. Als je denkt dat jouw Luxury For Princess extensions geen perfecte match zijn, maak je geen zorgen,  Je kunt jouw ruiling- of retourzendingproces starten via het 'Mijn Retouren' gedeelte van jouw account op onze website. Mail ons via info@luxuryforprincess.com als je nog vragen of hulp nodig hebt en wij helpen je graag verder.

WANNEER ONTVANG IK MIJN RUILING?

Wij sturen jou de nieuwe kleur hair extensions na ontvangst, inspectie en bevestiging dat de teruggekregen hair extensions niet zijn geopend. Zodra wij jouw pakket in perfecte staat hebben ontvangen, verzenden we binnen 3 werkdagen jouw nieuwe Luxury For Princess extensions naar jou toe. Vertrouw ons, zodra je jouw nieuwe extensions hebt ontvangen die perfect passen, ga je van hen houden!

WANNEER ONTVANG IK MIJN TERUGBETALING?

Een volledige terugbetaling zal worden verstrekt aan de oorspronkelijke betaalmethode nadat we de geretourneerde hair extensions hebben ontvangen, geïnspecteerd en bevestigd. Alle klanten moeten na het terugzenden van het pakket contact met ons opnemen en ons de trackinginformatie verstrekken om de terugbetaling te kunnen verwerken. Wanneer je een terugbetaling wilt en je hebt een gratis geschenk ontvangen, moet je het geschenk retourneren, anders wordt dit in mindering gebracht op je restitutiebedrag.

WAT IS DE RUILPERIODE?

Je kunt jouw bestelling binnen 14 kalenderdagen, na ontvangst van jouw clip-in hair extensions, ruilen of retourneren.

MOET IK BETALEN VOOR DE VERZENDKOSTEN VAN MIJN RUILING OF RETOURNERING?

Ja, je bent verantwoordelijk voor alle verzendkosten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies van jouw retourzending of ruiling. We raden jou aan om jouw bestelling terug te sturen als een aangetekend pakket & tracking-optie, omdat Luxury For Princess niet verantwoordelijk is voor verloren pakketten.

WAAROM KAN IK LUXURY FOR PRINCESS HAIR EXTENSIONS NIET RUILEN INDIEN GEOPEND?

Human clip-in hair extensions zijn een hygiënisch product. Vanwege de hygiëne en de openbare veiligheid staan wij het niet toe dat geopende artikelen ter bescherming van al onze klanten teruggestuurd worden. Wij zijn niet alleen - andere leveranciers van hair extensions laten om dezelfde redenen geen retourzendingen of ruilingen van geopende artikelen toe. Dit is ook de reden waarom we een tester in het onderste gedeelte van de verpakking aanbieden, zodat je kunt bepalen of de kleur en textuur de juiste match voor jou zijn, voordat je jezelf volledig aan de set moet binden.

Heb je nog meer vragen, mail ons dan via info@luxuryforprincess.com. Wij helpen je graag verder!