Retourneren

Wanneer je jouw product wilt retourneren, zijn wij altijd hier om te helpen. Wanneer jouw Luxury For Princess extensions geen perfecte match zijn, kun je jouw  retourzending starten via het 'Mijn Retouren' gedeelte van jouw account op onze website. Mail ons via info@luxuryforprincess.com als je nog vragen of hulp nodig hebt en wij helpen je graag verder.

WANNEER ONTVANG IK MIJN TERUGBETALING?

Een terugbetaling zal binnen 5 werkdagen worden verwerkt aan de oorspronkelijke betaalmethode nadat wij de geretourneerde hair extensions hebben ontvangen, geïnspecteerd en bevestigd. Wanneer je een terugbetaling wilt en je hebt een gratis geschenk ontvangen, dient het geschenk ook geretourneerd te worden, anders wordt dit in mindering gebracht op je restitutiebedrag.

MOET IK BETALEN VOOR DE VERZENDKOSTEN VAN MIJN RETOURZENDING?

Ja, retourkosten zijn voor eigen rekening. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het verlies van jouw retourzending. Mede om deze reden raden wij aan jouw retourzending met een track & trace nummer en aangetekend te versturen zodat je jouw retourzending kunt volgen.

WAT IS DE RETOURPERIODE?

We zijn blij om retouren binnen 30 dagen na ontvangst, op alle producten die niet zijn geopend of gedragen zijn, te verwerken.

WAAROM KAN IK MIJN LUXURY FOR PRINCESS EXTENSIONS NIET RETOURNEREN INDIEN GEOPEND?

Onze hair extensions zijn gemaakt van menselijk haar en worden door de wet als een hygiënisch product beschouwd. We nemen hygiëne en openbare veiligheid zeer serieus en staan niet toe dat geopende artikelen worden geretourneerd voor de veiligheid van al onze klanten. We zijn niet de enige - andere leveranciers van hair extensions staan om dezelfde redenen geen retourzending van geopende artikelen toe. Dit is ook de reden waarom we een tester aanbieden in het onderste gedeelte van de verpakking, zodat je kunt bepalen of de kleur en textuur de juiste match voor jou is, voordat je je volledig aan de set moet binden.

Heb je nog vragen? Mail ons dan via info@luxuryforprincess.com. We zijn hier om te helpen!