Retourneren

Wil je iets retourneren? Dat is natuurlijk geen enkel probleem! Voor het aanmelden van je retour heb je 30 dagen. Wanneer jouw Luxury For Princess extensions geen perfecte match zijn, kun je jouw  retourzending starten via het ons retourportaal.

HOE STUUR IK MIJN ORDER TERUG?

Maak je retour aan via ons retourportaal. Kies de vervoerder waarmee je het pakket wilt retourneren. Verpak de artikelen in de originele verpakking (indien mogelijk) en vergeet niet je pakbon mee te sturen. Het product mag niet geopend of gedragen zijn. Breng je pakket binnen 3 werkdagen na het aanmelden naar een UPS Afhaalpunt.

WAT ZIJN DE RETOURKOSTEN?

De retourkosten zijn voor eigen rekening. Via ons retourportaal kun je gemakkelijk een retourlabel aanmaken en deze gelijk afrekenen.

WAT IS DE RETOURPERIODE?

We zijn blij om retouren binnen 30 dagen na ontvangst, op alle producten die niet zijn geopend of gedragen zijn, te verwerken.

WANNEER ONTVANG IK MIJN TERUGBETALING?

Een terugbetaling zal binnen 5 werkdagen worden verwerkt aan de oorspronkelijke betaalmethode nadat wij de geretourneerde hair extensions hebben ontvangen, geïnspecteerd en bevestigd. Wanneer je een terugbetaling wilt en je hebt een gratis geschenk ontvangen, dient het geschenk ook geretourneerd te worden, anders wordt dit in mindering gebracht op je restitutiebedrag.

WAAROM KAN IK MIJN LUXURY FOR PRINCESS EXTENSIONS NIET RETOURNEREN INDIEN GEOPEND?

Onze hair extensions zijn gemaakt van menselijk haar en worden door de wet als een hygiënisch product beschouwd. We nemen hygiëne en openbare veiligheid zeer serieus en staan niet toe dat geopende artikelen worden geretourneerd voor de veiligheid van al onze klanten. We zijn niet de enige - andere leveranciers van hair extensions staan om dezelfde redenen geen retourzending van geopende artikelen toe. Dit is ook de reden waarom we een tester aanbieden in het onderste gedeelte van de verpakking, zodat je kunt bepalen of de kleur en textuur de juiste match voor jou is, voordat je je volledig aan de set moet binden.