Verzending & Levering

Alle prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. Jouw Luxury For Princess Hair Extensions worden verzonden vanuit ons magazijn in Nederland. Wij verzenden op werkdagen van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van weekenden en feestdagen. Wij verzenden wereldwijd!

BESTEMMING SERVICE GESCHATTE TIJD BELASTING
Nederland UPS 1 werkdag Niet van toepassing
Europese Unie UPS 1-3 werkdagen Niet van toepassing
Verenigde Staten UPS 1-3 werkdagen Niet van toepassing
Canada UPS 2-5 werkdagen In rekening gebracht door land
Internationaal UPS 2-8 werkdagen In rekening gebracht door land
Zwitserland UPS 2-4 werkdagen In rekening gebracht door land
Verenigde Arabische Emiraten UPS 3-6 werkdagen In rekening gebracht door land
India UPS 3-8 werkdagen In rekening gebracht door land
Australië UPS 3-8 werkdagen In rekening gebracht door land

DE VOLGENDE DAG BEZORGD MET UPS

Bestel je vóór 15.00 uur op een doordeweekse dag, dan bezorgen wij je bestelling de volgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 uur. Niet thuis? Dan proberen we om het pakket bij één van je buren te leveren. Lukt dit niet, dan brengt UPS het pakket diezelfde middag nog naar een UPS Accesspoint waar deze 10 dagen blijft liggen. Via jouw track & trace nummer kun je zien waar je bestelling is afgeleverd. 

TRACEER JOUW BESTELLING

Je ontvangt een bevestigings-e-mail zodra jouw bestelling is verwerkt naar het e-mailadres dat je bij de winkelwagen hebt ingevuld. Je ontvangt een tweede e-mail zodra jouw bestelling is verzonden, waaronder jouw track & trace nummer en een link om de reis van jouw pakket te volgen. Als er een probleem is met jouw track & trace nummer, neem dan direct contact op met de koerier voordat je contact met ons contact opneemt.

FOUTIEF ADRES DISCLAIMER

Wij willen ervoor zorgen dat je jouw Luxury For Princess bestelling zo snel mogelijk ontvangt, zorg ervoor dat je altijd het juiste verzendadres en de juiste contactnaam invoert van de persoon die het pakket ontvangt. Dit is jouw verantwoordelijkheid. Als je een fout hebt gemaakt of wat wilt aanpassen, laat het ons onmiddellijk via info@luxuryforprincess.com weten en wij passen het voor je aan.

Als jouw bestelling al is verwerkt of is verzonden, kunnen we het adres niet meer wijzigen. Het is de verantwoordelijkheid van de koper om ervoor te zorgen dat zij hun verzendadres correct invoeren. Zorg ervoor dat je het ingevulde adres dubbel verifieert, omdat wij niet verantwoordelijk kunnen zijn voor pakketten die zijn verzonden naar het verkeerde adres dat de koper heeft ingevoerd.

Het enige wat we kunnen doen nadat jouw bestelling is verzonden, is wachten om te zien of het pakket terug naar ons wordt gestuurd. Nadat wij het ontvangen hebben, kunnen we het pakket naar het juiste adres verzenden. De extra kosten zijn de verantwoordelijkheid van de koper.

BESTELLING RETOURNEREN

Door een bestelling te plaatsen bij Luxury For Princess, ben je verantwoordelijk voor de retourkosten naar Luxury For Princess.

GELEVERD MAAR NIET ONTVANGEN

Al onze zendingen bevatten een track & trace nummer. Als de tracking informatie bevestigt dat het item is afgeleverd bij jouw besteladres maar je de bestelling niet hebt ontvangen, kun je contact opnemen met de vervoerder om dit probleem te onderzoeken. We kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor pakketten waar de tracking informatie vermeldt dat het pakket is geleverd bij jouw besteladres.