Tape-In 22" 50g #P4-8 Latte Brown

Op voorraad
Color : Select color

PRODUCT DETAILS

Introducing Luxury For Princess's latest innovation - Tape In Extensions. Our Tape-In Extensions transform your hair in a particularly gentle way into admirably full, long hair and inspire with their feather-light wearing comfort and comfortably long wearing time.

DIRECTIONS FOR USE

Frequently Asked Questions

Tape-in extensions zijn de meest populaire haarverlenging op de markt. Tape in hair extensions zijn dunne tape-stroken, voorgetapete stroken van 2,5 cm breed, die tussen je eigen haar worden "vastgeplakt" in "sandwich"-achtige bindingen. Het is wereldwijd de meest gevraagde methode voor haarverlenging in salons. Deze methode is 100% natuurlijk, vereist geen gereedschap of chemicaliën en gaat tot drie maanden mee - en het haar is herbruikbaar! Het duurt minder dan een uur om een gehele haarverlenging zonder schade aan te brengen.

Tape-in extensions vereisen extra zorg omdat ze veel vaker worden gedragen en gestyled dan tijdelijke extensions. Kies zoals altijd voor sulfaat- en parabenenvrije producten, gebruik lage warmte-instellingen bij het stylen, ontklitten met een haarverlengingsveilige borstel en breng 1-2 keer per week diepe conditioneringsbehandelingen aan. De enige extra verzorgingstips voor haarverlengingen met tape zijn om te voorkomen dat je te veel shampoo en alle producten op oliebasis bij je aanzet gebruikt om te voorkomen dat de tapes losraken. Het is supereenvoudig!

Indien correct geïnstalleerd en onderhouden, zal deze methode jouw haar niet beschadigen. Het is 100% natuurlijk en er worden geen chemicaliën of gereedschap gebruikt. Werk samen met een getrainde professional die ervaring heeft met het aanbrengen van tape-in extensions om ervoor te zorgen dat het product goed werkt zonder schade.

Haardikte voor de volgende haartypes:

Fijn: 1-2 pakken
Dikker: 2-3 pakken
Dikste: 3-4 pakken

We schatten dat de installatie 6-10 weken duurt en dat ze herbruikbaar zijn tussen de 9-12 maanden, met de juiste nazorg.

SEE IT YOURSELF