190g 18" Glam Ponytail Synthetic

190g 18" Glam Ponytail Synthetic
Geen producten gevonden voor deze selectie.

LET’S FIND YOUR PERFECT MATCH!

Not sure what’s your perfect shade? No worries! We got you. You can send us a selfie, borrow or color ring or order luxury samples!

Frequently Asked Questions

De Synthetic Ponytail is gemaakt van Japanse synthetische vezeltechnologie en is de dichtstbijzijnde replica van mensenhaar, dus het ziet eruit en voelt aan als echt haar.

Onze Glam Ponytail dient af en toe worden gewassen om hun prachtige originele uiterlijk te herstellen. Je kunt een milde shampoo gebruiken of een shampoo die speciaal is gemaakt voor pruiken of haar van synthetische vezels. Het staat je ook vrij om detanglers, leave-in conditioners of serums te gebruiken op elk Luxury For Princess-product.

Het is absoluut essentieel om onze producten aan de lucht te laten drogen, aangezien al het andere jouw mooie extensions kan beschadigen!

Wij accepteren retouren en ruilingen binnen 30 dagen na ontvangst van het product, op alle producten die niet zijn geopend of gedragen. Hair extensions zijn een hygiënisch product en om de hygiëne van onze klanten te waarborgen, accepteren wij geen geopende en gedragen artikelen.