Luxury Premium Hair Weaves 22" 40g

40g 22" Russian Human Hair
Out of stock
Color : Select color

PRODUCT DETAILS

Luxury For Princess is here to revolutionise your weft game! Onze Genius Weft bevat 40g 22" 100% Russisch, double drawn Human Hair. Onze Genius Weft is erg dun, plat en licht. Perfect voor de Invisible Weft methode. Deze flexibele weft kan worden geknipt en bevat geen terugkerend haar dat de hoofdhuid irriteert. De Genius Weft is een geweldig alternatief voor Hand Tied & Seamless Wefts, terwijl het de beste eigenschappen van beide perfect combineert. Elke verpakking bevat 40g 22", met een breedte van 22".

DIRECTIONS FOR USE

We raden aan om Luxury Premium Hair Weaves te installeren met behulp via micro rings, waarbij wefts op ringen worden genaaid om een comfortabel, natuurlijk en mooi resultaat te creëren. Deze methode creëert maximale lengte en volheid terwijl het geen schade veroorzaakt aan je eigen haar, waardoor deze methode perfect is voor de dames met fijn haar.

Frequently Asked Questions

Het totale aantal benodigde pakketten is afhankelijk van jouw natuurlijke haar. Als richtlijn raden we het volgende aan:

Volume: 1 weft of 40 grams

Fijn haar (volledige verlenging): 2-3 wefts of 80-120 grams

Medium haar (volledige verlenging): 3-4 wefts of 120-160 grams

Dik haar (volledige verlenging): 4-5 wefts of 160-200 grams

 

Professionele installaties van Weft-hairextensions moeten tussen de 6 en 8 weken duren voordat ze omhoog geplaatst moeten worden, mits je de extensions goed hebt verzorgd. 

Je kunt deze extensions tot wel vier keer hergebruiken als je ze goed verzorgt.

Om de kwaliteit van de hairextensions en van jouw eigen haar te garanderen, raden we jou aan om tussen de 6 en 10 weken opnieuw de wefts omhoog te plaatsen.

Was jouw haar niet gedurende ten minste 48-72 uur na installatie. Na deze periode ben je vrij om jouw haar te wassen zoals gewoonlijk, maar volg deze tips.

✓ Gebruik nooit producten die parabenen, sulfaten of alcohol bevatten.

✓ Was het haar slechts 2-3 keer per week - hoe minder hoe beter voor de levensduur van jouw extensions.

✓ Conditioneer alleen de punten van je haren.

✓ Was je haar in één richting en probeer te voorkomen dat er klitten in je extensions komen.

✓ Wacht na het wassen tot het haar volledig droog is alvorens te borstelen.

✓ Gebruik een wekelijkse diepe conditioneringsbehandeling (bijvoorbeeld een masker) op de punten.

Ja, wij geven 4 maanden na het plaatsen van de hair extensions in onze Luxury Hair Salon, garantie op onze wefts. De enige voorwaarde is dat je jouw hair extensions verzorgt met de producten van Luxury For Princess, ons verzorgingsadvies opvolgt en je je hair extensions niet laat behandelen door anderen. De verzorgingsproducten van Luxury For Princess zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor het verzorgen van jouw hair extensions. Gebruik van andere producten kunnen je hair extensions aantasten of andere problemen veroorzaken.

SEE IT YOURSELF