Professional Collection

Professional Collection

Professional Extensions

Luxury For Princess offer a unique range of salon quality weft & tape-in hair extensions. We offer only the best in quality and style, with Double Drawn extensions using 100% Russian Human Hair.

Loading...
Filteren
Selectie verfijnen
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Loading...
Filteren
Selectie verfijnen

LET’S FIND YOUR PERFECT MATCH!

Not sure what’s your perfect shade? No worries! We got you. You can send us a selfie, borrow or color ring or order luxury samples!

Frequently Asked Questions

Tape-in extensions zijn de meest populaire haarverlenging op de markt. Tape in hair extensions zijn dunne tape-stroken, voorgetapete stroken van 2,5 cm breed, die tussen je eigen haar worden "vastgeplakt" in "sandwich"-achtige bindingen. Het is wereldwijd de meest gevraagde methode voor haarverlenging in salons. Deze methode is 100% natuurlijk, vereist geen gereedschap of chemicaliën en gaat tot drie maanden mee - en het haar is herbruikbaar! Het duurt minder dan een uur om een gehele haarverlenging zonder schade aan te brengen.

Tape-in extensions vereisen extra zorg omdat ze veel vaker worden gedragen en gestyled dan tijdelijke extensions. Kies zoals altijd voor sulfaat- en parabenenvrije producten, gebruik lage warmte-instellingen bij het stylen, ontklitten met een haarverlengingsveilige borstel en breng 1-2 keer per week diepe conditioneringsbehandelingen aan. De enige extra verzorgingstips voor haarverlengingen met tape zijn om te voorkomen dat je te veel shampoo en alle producten op oliebasis bij je aanzet gebruikt om te voorkomen dat de tapes losraken. Het is supereenvoudig!

Indien correct geïnstalleerd en onderhouden, zal deze methode jouw haar niet beschadigen. Het is 100% natuurlijk en er worden geen chemicaliën of gereedschap gebruikt. Werk samen met een getrainde professional die ervaring heeft met het aanbrengen van tape-in extensions om ervoor te zorgen dat het product goed werkt zonder schade.

Haardikte voor de volgende haartypes:

Fijn: 1-2 pakken
Dikker: 2-3 pakken
Dikste: 3-4 pakken

We schatten dat de installatie 6-10 weken duurt en dat ze herbruikbaar zijn tussen de 9-12 maanden, met de juiste nazorg.