Ponytail Collection

Ponytail Collection

Clip-in Ponytails

Give your ponytail a glow up in minutes! Our ponytails for easy damage & commitment-free DIY hair transformations, can do it all in seconds while seamlessly blending in, so you can stand out.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
Loading...
Filteren

LET’S FIND YOUR PERFECT MATCH!

Not sure what’s your perfect shade? No worries! We got you. You can send us a selfie, borrow or color ring or order luxury samples!

NO MORE BAD HAIRDAYS

Transform second day hair in minutes with our ponytails

Frequently Asked Questions

De Ponytail is gemaakt van 100% Remy Human Hair en wordt geleverd met een klittenbandbasis, die wordt bevestigd om de Ponytail vast te zetten. Het heeft ook een velcro base, die naadloos overgaat in de basis van de ponytail voor een stevige houvast. Het is een heel snelle manier om direct lengte en volume toe te voegen aan je ponytail (evenals je opsteekkapsels)!

  • Begin met het stylen van je eigen haar in een kleine knot of staart.
  • Bevestig de Ponytail over je eigen haar. Clip in en zet vast met de klittenband om de basis.
  • Bevestig eenvoudig over jouw eigen staarten wikkel de omwikkelband van 100% Remy Human Hair stevig aan de basis. Trek stevig aan en zet vast over het haarstuk.
  • Zet stevig vast met een schuifspeld.

We zijn blij om jouw aankoop binnen 30 dagen na ontvangst terug te betalen als de kleur niet geschikt is, op voorwaarde dat het product wordt geretourneerd met de hygiënesticker verzegeld en in de originele staat.

Human hair extensions worden door de wet beschouwd als een hygiënisch product. We nemen hygiëne en openbare veiligheid zeer serieus en staan niet toe dat geopende artikelen worden geretourneerd voor de veiligheid van al onze klanten. We zijn niet de enige - andere leveranciers van hair extensions staan om dezelfde redenen geen retourzending van geopende artikelen toe.