Ponytail Collection

Ponytail Collection

The Princess Ponytail is perfect for an easy and instant glam up do.
The clip-in ponytail can be easily applied in minutes with a comb clip for a secure fit.

Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
  1. 100g 22" Princess Ponytail 24
  2. 170g 26" Princess Ponytail 18

Transform your
ponytail look

Watch Now

Frequently Asked Questions

De Ponytail is gemaakt van 100% Remy Human Hair en wordt geleverd met een klittenbandbasis, die wordt bevestigd om de Ponytail vast te zetten. Het heeft ook een velcro base, die naadloos overgaat in de basis van de ponytail voor een stevige houvast. Het is een heel snelle manier om direct lengte en volume toe te voegen aan je ponytail (evenals je opsteekkapsels)!

  • Begin met het stylen van je eigen haar in een kleine knot of staart.
  • Bevestig de Ponytail over je eigen haar. Clip in en zet vast met de klittenband om de basis.
  • Bevestig eenvoudig over jouw eigen staarten wikkel de omwikkelband van 100% Remy Human Hair stevig aan de basis. Trek stevig aan en zet vast over het haarstuk.
  • Zet stevig vast met een schuifspeld.

We zijn blij om jouw aankoop binnen 30 dagen na ontvangst terug te betalen als de kleur niet geschikt is, op voorwaarde dat het product wordt geretourneerd met de hygiënesticker verzegeld en in de originele staat.

Human hair extensions worden door de wet beschouwd als een hygiënisch product. We nemen hygiëne en openbare veiligheid zeer serieus en staan niet toe dat geopende artikelen worden geretourneerd voor de veiligheid van al onze klanten. We zijn niet de enige - andere leveranciers van hair extensions staan om dezelfde redenen geen retourzending van geopende artikelen toe.

Show us what you got

Use #luxuryforprincess to get featured on Instagram!