SEAMLESS HAIR

180g 20” Remy Human Hair with thin silicone bands
In stock
Color : Select color
As low as € 234,95

PRODUCT DETAILS

Seamless extensions zijn perfect voor de meeste mensen met dun of gemiddeld dik haar. Als je op zoek bent naar wat extra body en dikte, dan zijn onze 180g hair extensions misschien wel de perfecte keuze voor jou. Deze set is gemaakt van 100% Remy Human Hair. Deze set wordt geleverd in een 10-delige set die eenvoudig aan te brengen is en ervoor zorgt dat je hele hoofd bedekt is. Deze hairextensions zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit en vloeien naadloos in elkaar over en kunnen donkerder gekleurd, gewassen, geknipt of gestyled worden.

SELECTING A COLOR

When selecting a color keep in mind that the extensions need to match with your ends of your hair, this will ensure the perfect blend between your natural hair and the extensions. If you are unsure about which shade to select, please email us photos of your hair in natural lightning for one of our professionals to color match you at info@luxuryforprincess.com, or order our color ring or hair samples to see the shades in person.

Frequently Asked Questions

De Classic extensions zijn gemaakt van een kanten-afwerking en worden aangeboden in verschillende gewichten om tegemoet te komen aan elk haartype. De Seamless extensions zijn gemaakt met een dunne siliconen-afwerking die plat tegen je hoofd aanligt.

Onze Classic Collectie is geschikt voor jou als:
- Je hebt veel haar, halfdik kort haar of een stomp kapsel
- Je hebt liever meer volume bij je aanzet
- Je bent van plan ze te gebruiken voor paardenstaarten of opsteekkapsels
- Je bent van plan om de extensions te verven (de stof kan geverfd worden)

Onze Seamless Collectie is geschikt voor jou als:
- Je hebt fijn & kort haar en hebt een fijn-medium haartype met een gemiddelde hoeveelheid haar
- Je wilt een natuurlijke look met minder volume bij de aanzet

Wil je een second opinion bij het kiezen tussen beide collecties? We zijn hier om te helpen! Stuur ons een mail naar info@luxuryforprincess.com met een foto genomen in natuurlijk licht zonder direct zonlicht, waar we je haar van boven naar beneden kunnen zien.

Net als je eigen haar, kunnen Luxury For Princess extensions gesteild, geföhnd, gestyled en gekruld worden. Om de levensduur van je hair extensiosn te behouden en te verlengen, raden we echter aan om altijd een heat protectant spray te gebruiken voordat je je set gaat stylen. Bovendien raden we aan om alleen een lage warmte-instelling van 120C/250F te gebruiken, omdat alles wat hoger is het risico loopt het haar te beschadigen. De reden waarom we dit adviseren om voor een lagere warmtestand te kiezen, is omdat dit de levensduur van je set verlengt. Hoewel ons eigen haar een hoge warmte-instelling aankan, wordt ons haar ook constant gevoed door de hoofdhuid, terwijl hairextensions dit soort constante voeding niet meer krijgen.

We raden af om je Luxury For Princess Hair Extensions in je haar te laten naaien, omdat het dragen van je Luxuries tijdens het slapen en het constant wassen ervan slechts een paar factoren zijn die je set sneller zullen verslechteren. We raden aan om je Luxuries elke avond voor het slapengaan uit te clippen en apart te wassen.

Door vanaf het begin een goede routine te creëren met jouw Luxury For Princess Hair Extensions, verleng je hun levensduur. Omdat ze zijn gemaakt van 100% Remy Human Hair, kunnen ze net als je gewone haar worden gestyled en gewassen, maar hoe meer je je extensions wast en styled, hoe korter hun levensduur zal zijn, dus probeer ze zo min mogelijk te wassen en stylen. We raden aan om ze alleen te wassen als er veel product is opgebouwd in het haar.

We raden aan om ze na elke 20-30 keer dragen te wassen. Gebruik altijd eerst shampoo en breng daarna een royale hoeveelheid conditioner van boven naar beneden aan. De beste manier om je hairextensions te drogen, is door ze plat op een schone handdoek te leggen en aan de lucht te laten drogen.

Het wordt sterk aanbevolen om sulfaatvrije en alcoholvrije haarproducten te gebruiken (zoals onze RemySoft-producten), omdat deze ingrediënten het haar kunnen uitdrogen. We raden ook aan om regelmatig een diep conditionerend masker te gebruiken gedurende minstens 4-6 uur (of 's nachts) na het wassen van je Luxuries, omdat dit helpt om vocht vast te houden en het haar glad en zijdeachtig te houden. Het is ook goed om af en toe haarmaskers op je extensions te gebruiken om ervoor te zorgen dat ze gevoed en gezond blijven.

Onze Remy & Synthetische extensions kleuren hebben een iets andere tint, vanwege het kleurproces tijdens de productie. Om de Remy Human Hair kleuren te creëren, moet deze gebleekt worden. We moeten dan de kleur aanbrengen met milde haarverf, en het gaat dan door een was proces - in tegenstelling tot onze kenmerkende synthetische haren van hoge kwaliteit waar we gekleurde vezels/fibers gebruiken (die de neiging hebben om meer verzadigd te lijken).

SEE IT YOURSELF