PRINCESS HAIR

120g 22” Remy Human Hair
In stock
Color : Select color
As low as € 169,95

PRODUCT DETAILS

De 120g 22” extensions zijn gemaakt van 100% Remy Human Hair. Deze set is perfect voor het toevoegen van een beetje extra body en dikte aan zelfs het fijnste haar. Deze set wordt geleverd in een 10-delige set die eenvoudig aan te brengen is en ervoor zorgt dat je hele hoofd bedekt is. Deze hairextensions zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit en vloeien naadloos in elkaar over en kunnen donkerder gekleurd, gewassen, geknipt of gestyled worden.

SELECTING A COLOR

When selecting a color keep in mind that the extensions need to match with your ends of your hair, this will ensure the perfect blend between your natural hair and the extensions. If you are unsure about which shade to select, please email us photos of your hair in natural lightning for one of our professionals to color match you at info@luxuryforprincess.com, or order our color ring or hair samples to see the shades in person.

Frequently Asked Questions

Houd er bij het kiezen van een kleur rekening mee dat de extensions moeten passen bij je haarpunten, dit zorgt voor de perfecte overgang van je eigen haar en de extensions. Als je niet zeker weet welke kleur je moet kiezen, stuur ons dan een e-mail naar info@luxuryforprincess.com met foto's van je haarkleur in natuurlijk licht zodat een van onze professionals de kleur met jou kan matchen, of bestel onze swatch color ring of hair samples om de kleuren persoonlijk te zien.

Net als je eigen haar, kunnen Luxury For Princess extensions gesteild, geföhnd, gestyled en gekruld worden. Om de levensduur van je hair extensiosn te behouden en te verlengen, raden we echter aan om altijd een heat protectant spray te gebruiken voordat je je set gaat stylen. Bovendien raden we aan om alleen een lage warmte-instelling van 120C/250F te gebruiken, omdat alles wat hoger is het risico loopt het haar te beschadigen. De reden waarom we dit adviseren om voor een lagere warmtestand te kiezen, is omdat dit de levensduur van je set verlengt. Hoewel ons eigen haar een hoge warmte-instelling aankan, wordt ons haar ook constant gevoed door de hoofdhuid, terwijl hairextensions dit soort constante voeding niet meer krijgen.

We raden af om je Luxury For Princess Hair Extensions in je haar te laten naaien, omdat het dragen van je Luxuries tijdens het slapen en het constant wassen ervan slechts een paar factoren zijn die je set sneller zullen verslechteren. We raden aan om je Luxuries elke avond voor het slapengaan uit te clippen en apart te wassen.

Door vanaf het begin een goede routine te creëren met jouw Luxury For Princess Hair Extensions, verleng je hun levensduur. Omdat ze zijn gemaakt van 100% Remy Human Hair, kunnen ze net als je gewone haar worden gestyled en gewassen, maar hoe meer je je extensions wast en styled, hoe korter hun levensduur zal zijn, dus probeer ze zo min mogelijk te wassen en stylen. We raden aan om ze alleen te wassen als er veel product is opgebouwd in het haar.

We raden aan om ze na elke 20-30 keer dragen te wassen. Gebruik altijd eerst shampoo en breng daarna een royale hoeveelheid conditioner van boven naar beneden aan. De beste manier om je hairextensions te drogen, is door ze plat op een schone handdoek te leggen en aan de lucht te laten drogen.

Het wordt sterk aanbevolen om sulfaatvrije en alcoholvrije haarproducten te gebruiken (zoals onze RemySoft-producten), omdat deze ingrediënten het haar kunnen uitdrogen. We raden ook aan om regelmatig een diep conditionerend masker te gebruiken gedurende minstens 4-6 uur (of 's nachts) na het wassen van je Luxuries, omdat dit helpt om vocht vast te houden en het haar glad en zijdeachtig te houden. Het is ook goed om af en toe haarmaskers op je extensions te gebruiken om ervoor te zorgen dat ze gevoed en gezond blijven.

Onze Remy & Synthetische extensions kleuren hebben een iets andere tint, vanwege het kleurproces tijdens de productie. Om de Remy Human Hair kleuren te creëren, moet deze gebleekt worden. We moeten dan de kleur aanbrengen met milde haarverf, en het gaat dan door een was proces - in tegenstelling tot onze kenmerkende synthetische haren van hoge kwaliteit waar we gekleurde vezels/fibers gebruiken (die de neiging hebben om meer verzadigd te lijken).

SEE IT YOURSELF