160g 22'' Caramel Dreams #T2-6

Creëer de look waar je altijd van hebt gedroomd met Luxury For Princess Hair Extensions! Creëer direct lengte en volume - super makkelijk te gebruiken - binnen enkele minuten.

Caramel Dreams is een mooie ombre combinatie van Darkest Brown bij de aanzet die langzaam overgaat naar Chestnut Brown in de punten..

Beschikbaarheid: Op voorraad

Schrijf de eerste review over dit product

€ 159,95
Productbeschrijving

See how simple it is.

What our customers say.

"I'm a loyal customer for over 3 years now and I can definitely say that Luxury For Princess changed my Hair Game! I never had such natural looking clip-in hair extensions like these."
"I've been using these Luxuries for over 5 years now. They are, handsdown, the best clip-ins I have ever had, I love the texture and how it perfectly blends in my natural hair."
"Silkiest extensions I've ever purchased! Length/volume is GREAT and color blends beautifully with my real hair."
"The color is just perfect if you have highlights in your hair, it blends so well. And the hair is thick and shiny, such a great quality. "
Read more reviews

Veel gestelde Vragen

 • 0
  vote
  A: Luxury For Princess Hair Extensions nemen minder dan 5 minuten in om in te clippen en slechts 60 seconden om uit te clippen. Luxury For Princess Hair Extensions zijn super makkelijk te gebruiken en zijn de snelste en makkelijkste manier om je uiterlijk in een kwestie van minuten te transformeren. Het verschil zal fenomenaal zijn!
 • 1
  vote
  A: De duurzaamheid van een set clip-in hair extensions is normaal gesproken 6 tot 12 maanden. Natuurlijk hangt het sterk af van de persoonlijke verzorging van de clip-in hair extensions. Om jouw hair extensions in de beste vorm te houden, raden wij aan om onze blogposts te bekijken of videos via ons YouTube kanaal.
 • 0
  vote
  A: Remy Human Hair is de hoogste graad van echt menselijk haar dat gebruikt wordt voor hair extensions. Bij Remy Human wijzen de haarschubben allemaal in dezelfde richting, in tegenstelling tot non Remy Hair, waarvan de haarschubben in tegengestelde richting wijzen. Hierdoor gaat het haar sneller klitten. Remy hair is dus voelbaar zacht en zichtbaar glanzend.
 • 1
  vote
  A: Luxury For Princess Hair Extensions zijn gemaakt van 100% Human Remy Hair, waardoor je ze donkerder kunt verven. We raden jou aan om één clip weft te testen voordat je de volledige set kleurt om ervan zeker te zijn dat je tevreden bent met het resultaat. We raden ook aan om een semipermanente haarverf te gebruiken aangezien deze veel zachter is op de hair extensions. We raden het sterk af om hair extensions lichter te maken, aangezien het nodig is om de hair extensions te bleken. Bleken is een schadelijk chemisch proces dat de kwaliteit van jouw hair extensions kan veranderen en zelfs kan beschadigen.
 • 1
  vote
  A: Luxury For Princess Hair Extensions zijn er in 23 verschillende kleuren, gaande van Jet Black tot Pearl Blonde. De extensions van Luxury For Princess zijn gemaakt met een multi-tone kleuring systeem, dit zorgt ervoor dat de extensions perfect blenden met jouw eigen haar, zelfs als jouw eigen haarkleur iets verschilt. Dit geeft de haarkleuren dimensie en diepte. Het zorgt er ook voor dat de hair extensions zich vermengen met jouw natuurlijke haarkleur, zelf als jouw haarkleur een of twee haarkleuren verschillend is.

  Twijfel je nog altijd bij het kiezen van de juiste haarkleur, e-mail ons dan via info@luxuryforprincess.com met een recente selfie genomen in daglicht (en geen filters toegevoegd) en het Luxury For Princess-team staat klaar om jou te helpen met de juiste match.

Stel je vraag

* Verplichte velden