160g 22" Black Brown #1B

Creëer de look waar je altijd van hebt gedroomd met Luxury For Princess Hair Extensions! Creëer direct lengte en volume - super makkelijk te gebruiken - binnen enkele minuten.

Onze Black Brown kleur blend prachtig voor dames met een natuurlijke zwarte / donkerbruine toon. Deze kleur lijkt erg donker, maar in natuurlijk licht kun je zien dat de donkerbruine tinten doorkomen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 139,95
Productbeschrijving

See how simple it is.

What our customers say.

"I'm a loyal customer for over 3 years now and I can definitely say that Luxury For Princess changed my Hair Game! I never had such natural looking clip-in hair extensions like these."
"I've been using these Luxuries for over 5 years now. They are, handsdown, the best clip-ins I have ever had, I love the texture and how it perfectly blends in my natural hair."
"Silkiest extensions I've ever purchased! Length/volume is GREAT and color blends beautifully with my real hair."
"The color is just perfect if you have highlights in your hair, it blends so well. And the hair is thick and shiny, such a great quality. "
Read more reviews

Veel gestelde Vragen

 • 0
  vote
  A:

  Het is erg belangrijk om vanaf het begin je hair extensions goed te verzorgen, omdat dit hun levensduur zal verlengen. Luxury For Princess hair extensions zijn gemaakt van 100% Remy human hair en kunnen net als jouw eigen haar worden gestyled en gewassen, echter hoe meer je je hair extensions wast en styled, hoe korter hun levensduur zal zijn, dus probeer het wassen en het gebruik van hittetools te beperken.

  Het is belangrijk om te onthouden dat jouw hair extensions niet meer worden gevoed, zoals je eigen haar. Houd de hair extensions gehydrateerd om ze glanzend en in goede staat te houden.

  We raden ten zeerste aan om sulfaatvrije en alcoholvrije haarproducten te gebruiken, omdat deze ingrediënten het haar kunnen uitdrogen, wat leidt tot pluizig, kleverig haar. Was je hairextensions na 30 keer dragen of wanneer ze vies aanvoelen / ruiken.

 • 0
  vote
  A:

  Het duurt 1 werkdag om jouw bestelling te verwerken, ongeacht de verzendoptie die bij het afrekenen is geselecteerd. Als jouw bestelling vóór 15.00 uur CEST is geplaatst, wordt deze dezelfde dag verzonden. Als de bestelling na 15.00 uur CEST is geplaatst, wordt jouw bestelling de volgende dag verzonden.

  Wij verzenden van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van het weekend en feestdagen. Verzendtijden zijn afhankelijk van jouw locatie. Klik hier voor meer informatie.

 • 0
  vote
  A:

  Alle Luxury For Princess hair extensions worden verkocht in een volledige hoofdset (7-8-9-10 stroken afhankelijk van het gewicht) en zijn gemaakt van dezelfde 100% Remy human hair kwaliteit. Het enige verschil tussen elke set is het gewicht. Hoe hoger het aantal gram, hoe meer haar aan elke strook is bevestigd.

  Bij het kiezen van jouw ideale Luxury For Princess gewicht, is het belangrijk om te kiezen voor een set die het beste bij jouw haartype past. Onze 120g set is ontworpen voor dames met een fijn haartype en is ideaal voor het toevoegen van lengte aan jouw haar. Onze 160g set is een van onze populairste sets en ideaal voor dames met een medium haartype. Onze 220g set is een van onze meest populaire sets die geschikt is voor alle haartypen en is ontworpen voor extra volume en dikte. Als je niet weet welke set het beste voor jou is, raden we aan om deze set te kiezen, omdat deze set altijd voldoende haar bevat.

  Onze 260 gram set is speciaal ontworpen voor dames met een medium haartype voor meer volume en dikte. Onze 280 gram set is de enige set die 24 inch/60 cm lengte bevat. Als je veel lengte en volume zoekt, is deze set perfect voor jou. Onze set van 320 gram is onze dikste set en is ontworpen voor alle haartypen en voor dames die al dik haar hebben en op zoek zijn naar een extra volumineuze look.

  De reden waarom het zo belangrijk is om te kiezen voor een set die het beste bij jouw haartype past, is omdat het je helpt de meest natuurlijke overgang te bereiken. Zelfs als je dik haar hebt en geen volume meer wilt toevoegen, raden we je toch aan om onze 260g set of hoger te kiezen, want als je voor een lager gewicht kiest, kan dit ertoe leiden dat de extensions onnatuurlijk lijken in je haar. Als alternatief, als je dun haar hebt maar veel meer volume wilt toevoegen, raden we je aan om onze 120g of 160g set te gebruiken.

 • 0
  vote
  A:

  Hairextensions van Luxury For Princess kunnen worden gestijld, geföhnd en gekruld. Om de levensduur van jouw Luxury For Princess hairextensions te behouden en te verlengen, raden we altijd aan om een hittebeschermende spray te gebruiken voordat je jouw set gaat stylen.

  Om de kwaliteit van de clip-in hair extensions te garanderen, raden we aan om een hittebeschermende spray of een serum te gebruiken voordat je een krultang of stijltang gebruikt. We raden aan om een lage warmtestand van 120C / 250F te gebruiken, omdat iets hoger het risico loopt het haar te beschadigen. De reden waarom we adviseren om te kiezen voor een lagere hittestand is omdat dit de levensduur van je hair extensions set verlengt. Hoewel ons eigen haar mogelijk een hoge hitte-instelling aankan, wordt ons haar ook constant gerevitaliseerd vanaf de hoofdhuid, terwijl hairextensions dat soort constante voeding niet krijgen.

 • 0
  vote
  A:

  Onze Classic extensions zijn gemaakt van een met stof gestikte strook en worden aangeboden in verschillende gewichten voor elk haartype. Onze Classic-collectie is geschikt voor jou als:

  • Je hebt veel haarlokken, half dik kort haar of een stompe haarsnit
  • Je geeft de voorkeur aan meer volume bij de aanzet
  • Je bent van plan ze te gebruiken voor paardenstaarten of opsteekkapsels
  • Je bent van plan de extensions donkerder te verven (de stof kan worden geverfd)


  Onze Seamless extensions zijn gemaakt met een dunne siliconen basisafwerking die plat tegen je hoofd ligt en zijn 50% dunner dan onze Classic lace wefts. Onze Seamless collectie is goed voor jou als:

  • Je hebt fijn & kort haar of je hebt een fijn-medium haartype met een gemiddelde hoeveelheid haar
  • Je wilt een natuurlijkere look met minder volume bij de aanzet
  • Je hebt highlights in je haar
 • 1
  vote
  A: Luxury For Princess Hair Extensions zijn er in 23 verschillende kleuren, gaande van Jet Black tot Pearl Blonde. De extensions van Luxury For Princess zijn gemaakt met een multi-tone kleuring systeem, dit zorgt ervoor dat de extensions perfect blenden met jouw eigen haar, zelfs als jouw eigen haarkleur iets verschilt. Dit geeft de haarkleuren dimensie en diepte. Het zorgt er ook voor dat de hair extensions zich vermengen met jouw natuurlijke haarkleur, zelf als jouw haarkleur een of twee haarkleuren verschillend is.

  Twijfel je nog altijd bij het kiezen van de juiste haarkleur, e-mail ons dan via info@luxuryforprincess.com met een recente selfie genomen in daglicht (en geen filters toegevoegd) en het Luxury For Princess-team staat klaar om jou te helpen met de juiste match.

Stel je vraag

* Verplichte velden